Qubit Finance & Tax | Loevesteinlaan 113 | Den Haag | 2533 AH | Tel: 06 - 24888600
Administratie- en fiscaal advieskantoor
Qubit Finance & Tax
Diensten

Boekhouding en payrolling

Financiële administratie kan een tijdrovende en voor sommige mensen een lastige activiteit zijn. Het vergt kennis en inzicht om op een goede manier de boekhouding te voeren. Wij kunnen deze taak van u overnemen, zodat u zich nog beter kunt focussen op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Samen met u kunnen wij kijken naar de gewenste manier van samenwerking. Uw volledige boekhouding kunt u aan ons uitbesteden. Het is ook mogelijk om bepaalde delen van uw boekhouding, zoals loonadministratie, uit te besteden. Periodiek, op afgesproken momenten, ontvangt u van ons inzicht in uw financiële situatie. En als u dat wenst, kunnen we naast de boekhouding ook zorgdragen voor alle belastingaangiftes. Wij bieden u graag de dienstverlening die het beste aansluit bij uw wensen.

Belastingaangiften

U kent het wel de blauwe enveloppen van de Belastingdienst die bij u op de deurmat vallen. De meeste mensen zijn daar angstig voor. Dit verandert als iemand u vertegenwoordigt naar de Belastingdienst toe, iemand die dezelfde taal spreekt. Wij hebben de expertise in huis om u te voorzien van fiscaal advies, om u te vertegenwoordigen en uiteraard ook om al uw fiscale aangiften te doen. Een goede communicatie met de Belastingdienst is belangrijk voor een gunstig resultaat belastingtechnisch gezien. Wij verzorgen onder andere diverse Inkomstenbelasting aangiften zoals IB-winst; normale IB en Expat. Daarnaast verzorgen wij ook de BTW-aangiften en de Opgaaf Intra- communautaire Prestaties. De vennootschapsbelasting aangiften voor uw holding en/of werkmaatschappij verzorgen wij ook alsmede de dividendbelastingaangiften en andere belastingaangiften.

Fiscaal advies, contracten en fiscale procedures

Advies kan u veel voordeel opleveren met name als u een startende ondernemer bent. Advies op het gebied van de Vennootschapsbelasting, Inkomstenbelasting, Loonbelasting, Omzetbelasting inclusief de internationaalrechtelijke vraagstukken op deze gebieden, behoren onder andere tot de mogelijkheden. Ook als u geen startende ondernemer bent, kunnen er kwesties spelen die de attentie van een fiscalist vereisen, zoals de verkoop van aandelen, DGA-advies, BTW-advies in verband met internationale handel om maar een paar voorbeelden op te noemen.  Overige formaliteiten betreffende fiscale kwesties kunnen ook worden verricht. Zoals een aanvraag van een 30% regeling voor een ingekomen werknemer of het regelen van andere fiscale zaken zoals procedures tegen beschikkingen en aanslagen. Ook contracten voor zowel uitzendkrachten als mensen in vaste dienst vervaardigen wij, naast de contracten die gebaseerd zijn op de model-overeenkomsten van de Belastingdienst.